English ENG
NAŠE STORITVE
KAKO DELUJEMO
VIZIJA IN POSLANSTVO
DOD
KDO SMO

KDO SMO

Inr, d. o. o. smo družba za razvoj in vodenje nepremičninskih projektov. Ti so naš poslovni navdih, zato se jih lotevamo z veseljem, navdušenjem, samoiniciativnostjo in dinamičnostjo. To počnemo z ekipo visoko usposobljenih in izkušenih sodelavcev. Storitve, ki jih ponujamo, vključujejo strateško vodenje in upravljanje projektov, načrtovanje, pridobivanje zemljišč, investicijski inženiring, finančni inženiring, ustanavljanje posebnih namenskih družb (pnd), upravljanje pogodb o gradbenih delih, nadzor in zaključevanje projektov, celovito trgovanje z nepremičninami.
Profesionalnost, izvirnost in usmerjenost k ciljem so naše vrednote. Z vsakim izzivom je v naših krilih več vetra, z vsakim stiskom rok smo bolj predani svojemu delu.

Družbeno odgovoren delodajalec

V družbi INR d.o.o. se zavedamo pomena družbeno odgovornega delodajalca in ustvarjamo pozitivno delovno okolje ter skrbimo za medsebojno povezanost ter sodelovanje. Ravno zaradi tega smo se odločili, da bomo svoje družbeno odgovorne aktivnosti združili in nadgradili ter pristopili k aktivnostim za pridobitev pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec.

V podjetju se zavezujemo k ustvarjanju povezane, trajnostne in zdrave družbe, kjer se ljudi spodbuja k razvijanju in uresničevanju potencialov. Strmimo k ustvarjanju ne le ekonomske vrednosti, temveč tudi družbene in okoljske odgovornosti.

Težimo k temu, da so ljudje motivirani in pri svojem delu uspešni ter zadovoljni. Zaposlenim omogočamo široko paleto izobraževanj in podpiramo njihovo prizadevanje za nova znanja in izkušnje ter jim omogočamo varno delovno okolje.

Širimo zavedanje o pomenu usklajevanja poklicnega, zasebnega in družinskega življenja, saj s tem prispevamo k višjemu zadovoljstvu vseh zaposlenih, večji učinkovitosti ter uspešnosti v delovnem ter zasebnem okolju.

S svojim zgledom in dobrimi praksami v podjetju ustvarjamo pozitiven vpliv in odnos ter zaposlenim omogočamo lažje usklajevanje poklicnega, zasebnega in družinskega življenja.

Zaradi pozitivne implementacije temeljnih ukrepov, ki smo jih pripravili znotraj načrta izvajanja ukrepov za področje krepitve varnosti in zdravja pri delu, nam je v decembru 2020 Ekvilib inštitut podelil pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec, katerega postopek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Trajnostno poročilo INR d.o.o. 2022

VIZIJA IN POSLANSTVO

Brezmejno verjamemo v ambiciozne in drzne korake, podprte z jasnim in prepričljivim pogledom v prihodnost. Postati nepogrešljiv ustvarjalec, soustvarjalec, ali partner, pri razvoju nepremičnin ni le vizija, je gonilna sila naše zmagovalne miselnosti. Poslanstvo, s katerim vstopamo v vsak nov poslovni dan, je zagotoviti najboljše storitve potrebne za dosego optimalnih rezultatov na naši in vaši nepremičninski poti. Za vas želimo predstavljati okolje, ki vam nudi energijo in oporo pri preseganju vaših poslovnih pričakovanj.

KAKO DELUJEMO

Zagotavljamo uporabne in celovite storitve za vlagatelje v različne segmente nepremičnin, kot so stanovanjske nepremičnine, trgovski objekti, industrijski objekti, hoteli in drugi poslovni objekti. Naš cilj je zagotoviti vam najvišji donos in varno naložbo, zato razvijamo posebne akcijske načrte skladno z vašimi željami, cilji in ambicijami. Ti temeljijo na relevantni poslovni analitiki, aktualnih podatkih o tržnih razmerah in trendih, na podlagi katerih oblikujemo potrebna merila za doseganje najboljših rezultatov. Ker je vaše zadovoljstvo hkrati tudi naše, stremimo h kakovosti in učinkovitosti. Zavedamo se omejenosti produkcijskih elementov v procesu in vaših zahtev zato vam svetujemo preudarno, odločno in hitro, projekte pa uresničujemo celovito, strokovno in zanesljivo. Z iskrenim partnerstvom vas odgovorno vodimo do uspeha.

NAŠE
STORITVE

Sposobnost celovite presoje tržnih priložnosti, razumevanje celotnega procesa in kakovostno izvajanje storitev so zagotovilo za vašo varno in zanesljivo naložbo v nepremičnine. Ker smo izkušeni, strokovni, odgovorni in iznajdljivi, znamo poiskati obetavne nepremičninske projekte in med seboj povezati različne investitorje, ki želijo vlagati svoja sredstva v nepremičnine. Ničesar ne prepuščamo naključju, zato procese premišljeno vodimo vse do zaključka projekta. Zavedanje, da skupaj z vami in za vas pletemo neprecenljive poslovne vezi, nas neizmerno motivira in žene k nadaljnjemu raziskovanju in izboljševanju naših storitev.

VODENJE PROJEKTOV

Kakovostno vodenje projektov zahteva poznavanje vseh postopkov naložb v nepremičnine, nadzor, prilagodljivost in obvladovanje sprememb. Vaš projekt je pri nas na varnem.

GRADBENIŠTVO

Vodimo, nadziramo in usklajujemo proces gradnje z vsemi ostalimi ključnimi področji za realizacijo nepremičninskega projekta.

PODPORA INVESTITORJEM

Naši podporne poslovne storitve vam bodo zagotovile varnost in tekoče poslovanje na vseh področjih nepremičninskega projekta.

NEPREMIČNINE

Z nami se vedno lahko zanesete da bodo vaše odločitve pravilne pa naj gre za nakup, prodajo, ali najem nepremičnin.

OCENE INVESTICIJ

Kakovostno in diskretno ocenimo, ali napovemo uspešnost vaših naložb in z vami pomagamo kreirati vaš optimalni naložbeni profil.

SVETOVANJE

Vprašanja potrebujejo odgovore. Svet nepremičnin poznamo do obisti, zato vam svetujemo iskreno, odženemo dvome in vas okrepimo z novimi znanji.

INR družba za razvoj in investicije d.o.o.,
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana, Slovenia
T: +386 1 58 16 210 E: [email protected]